Sarajevskoj pivari dvije zlatne medalje za kvalitet u Briselu

Bez autora
May 24 2011

Monde Selection - Međunarodni institut za odabir kvaliteta na pedesetoj godišnjici održavanja ceremonije dodjeljivanja priznanja za kvalitet proizvoda u Briselu nagradio je "Sarajevsku pivaru" d.d. sa dvije zlatne medalje. U konkurenciji među 2450 proizvoda iz 80 zemalja proizvodi Sarajevske pivare: Sarajevsko Premium pivo i BH2O prirodna izvorska voda nagrađeni su sa zlatnim medaljama. Ovo je veliko priznanje domaće kvalitete od strane Monde Selection. Pivo, voda i osvježavajući napici ocjenjuju se svake godine u vrlo jakoj konkurenciji, a "Sarajevska pivara" d.d. dobiva Monde Selection priznanja još od 1977. godine. Na svečanoj akademiji koja je održana u muzeju Autosvijeta u Briselu 24. maja tekuće godine dvije zlatne medalje za Sarajevsko Premium pivo i BH2O prirodnu izvornu vodu su zvanično uručene članu Nadzornog odbora Pivare Muji Selimoviću.

Sarajevskoj pivari dvije zlatne medalje za kvalitet u BriseluMonde Selection - Međunarodni institut za odabir kvaliteta na pedesetoj godišnjici održavanja ceremonije dodjeljivanja priznanja za kvalitet proizvoda u Briselu  nagradio je "Sarajevsku pivaru" d.d. sa dvije zlatne medalje.

U konkurenciji među 2450 proizvoda iz 80 zemalja proizvodi Sarajevske pivare: Sarajevsko Premium pivo i BH2O prirodna izvorska voda nagrađeni su sa zlatnim medaljama. Ovo je veliko priznanje domaće kvalitete od strane Monde Selection.

Pivo, voda i osvježavajući napici ocjenjuju se svake godine u vrlo jakoj konkurenciji, a "Sarajevska pivara" d.d. dobiva Monde Selection priznanja još od 1977. godine.

Na svečanoj akademiji koja je održana u muzeju Autosvijeta u Briselu 24. maja tekuće godine dvije zlatne medalje za Sarajevsko Premium pivo i BH2O prirodnu izvornu vodu su zvanično uručene članu Nadzornog odbora Pivare  Muji Selimoviću.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik